Καλώς ορίσατε στις σελίδες της Φοροτεχνικής. Είμαστε πάντα κοντά σας για όλες τις φορολογικές ανάγκες σας με μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας έχει μακρόχρονη εμπειρία στην τήρηση λογιστικών βιβλίων και την πλήρη κάλυψη των πελατών μας σε όλους τουςτομείς της οικονομικής δραστηριότητας.

 • ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Ιδρυση, συγχώνευση, μετατροπή, διάσπαση επιχειρήσεων

 • ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

  Προετοιμασία μισθοδοσίας

 • ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Φορολογικός σχεδιασμός για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα

 • ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Παρακολούθηση λογιστηρίου

Σας εξασφαλίζει η μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν οι άνθρωποι της Φοροτεχνικής, η απόλυτη γνώση του αντικειμένου μας και ο φιλικός και αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης των αναγκών σας. Σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά από λογιστικές υπηρεσίες, αναλαμβάνουμε την πλήρη μηχανοργάνωση της εταιρείας σας και ολοκληρωμένη σχετική υποστήριξη, καθώς και πολλές άλλες σχετικές υπηρεσίες και εργασίες που φέρνουμε σε πέρας για λογαριασμό σας. Έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες, οι οποίοι θα χαρούν να σας δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πόσο αποτελεσματικά αναλαμβάνουμε τις λογιστικές τους υποθέσεις. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail, να μας τηλεφωνήσετε ή να μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στη Γλυφάδα. Τέλος, μπορείτε να ακολουθήσετε τις ενδιαφέρουσες συνδέσεις που σας προσφέρουμε σε σελίδες στο Internet οικονομικού και λογιστικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο.